Decoració

Un ventall d’alternatives que permeten fer realitat els teus somnis

PARETS I SOSTRES

ACABATS D'ALTA QUALITAT

La casa és un reflex d’allò que som! TECAP t’ofereix una àmplia varietat de pintures plàstiques i esmalts, incloent tant pintura ecològica com pintura activa que absorbeix CO, descompon partícules nocives i elimina males olors.

decoració parets i sostres
microciments

ACABATS DE LUXE

MICROCIMENTS

Exclusivitat d’acabats, versatilitat i resistència són algunes de les característiques que fan que el microciment sigui un dels materials preferits pels decoradors de tot el món. Però si a això li unim la facilitat d’aplicació per a donar-li un toc modern i avantguardista a parets i sòls, tenim com a resultat un producte d’altes prestacions.

PINTURES DECORATIVES ESPECIALS

ESTUCS

L’estuc és un efecte decoratiu de parets i sostres tant per a interior com per a exterior, reforça i impermeabilitza el suport i permet la seva transpirabilitat.

L’aplicació de l’estuc ens permetrà aconseguir diverses i elegants textures, sense oblidar que, a més de la seva utilitat decorativa.

Treballem tot tipus d’estuc: A la cal, venecians, etc.

estucs
pintures decoratives especials

PINTURES DECORATIVES ESPECIALS

EFECTES CORTEN

Pintures que recreen l’efecte de materials molt demandats en arquitectura i en el disseny contemporani, com ara l’acer Corten i l’acer galvanitzat. Activat i pasivat de planxes d’acer. Tractaments de protecció.

REVESTIMENTS DE DISSENY NÒRDIC

PRODUCTES EXCLUSIUS DE DECORACIÓ

El DETALE CPH KC14 és el primer guix de color nòrdic amb un Topcoat especialment desenvolupat. El KC14 crea bells murs tàctils que són fàcils de netejar i es manté de la mateixa manera que es pintaria la glossa 10. El KC14 es presenta com un aspecte cru, transportant els vostres pensaments a matèries rocoses i dures de la natura. Malgrat això, el KC14 presenta un vellut suau i evoca el sentit tàctil.

revestiments disseny nordic
paper decoratiu

REVESTIMENTS VINILICS O DE PAPER

PAPER DECORATIU

Papers pintats de disseny innovador. Una àmplia col·lecció de dissenys per a múltiples espais i diferents temàtiques que faran de la teva llar un lloc magnífic i original.

O imprimeix el teu propi disseny. Per a personalitzar la teva paret només necessites triar el tipus de paper i una imatge al teu gust perquè puguem imprimir-la sobre el paper pintat. Poden ser imatges amb motius naturals, il·lustracions o simplement una fotografia que vulguis incloure en la decoració de la teva llar o oficina.

Més de 600 clients satisfets

Més de 3.500 obres realitzades amb èxit

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

subvenció del kitdigital
Skip to content