Façanes

Un ventall d’alternatives que permeten fer realitat els teus somnis

Empresa de Renovació de façanes a Barcelona
Anys d’experiència ens avalen en la restauració i rehabilitació de façanes, en el seu manteniment i en la rehabilitació energètica dels edificis. TECAP utilitza tant els sistemes d’última generació com els materials més tradicionals per donar els acabats amb la millor qualitat.

REHABILITACIÓ

SATE

Els sistemes d’aïllament tèrmic exterior (SATE) de façanes són la forma més eficient per a aïllar tèrmicament les façanes tant del fred com de la calor.

Aquesta solució dota als edificis d’un sistema eficaç per a reduir el consum energètic de l’edifici, permetent estalviar més d’un 50% d’energia, a més de protegir de les humitats, incrementant així el benestar i la qualitat de vida dels seus usuaris.

Es realitza mitjançant l’aplicació d’un aïllant ancorat mecànicament i recobrint-lo amb el revestiment desitjat pel client.

Empresa de Renovació de façanes a Barcelona
RECUPERACIÓ DE PARAMENTS

conservació

RECUPERACIÓ DE PARAMENTS

Realitzem la restauració de façanes tant de pedra, estucs, aplacats, morters, esgrafiats, etc. Tot el que sigui necessari perquè la façana torni a tenir tant l’aspecte original.

Millorem el seu aspecte exterior, evitant la devaluació de l’edifici. Restaurem elements singulars, arreglem esquerdes i fissures.

CONSERVACIÓ

NETEJA DE PARAMENTS

Neteja de façanes a través d’aigüa a pressió controlada i productes innocus pel medi ambient per eliminar floritures i bruticia. Eliminació de graffitis a través de decapants,
NETEJA DE PARAMENTS
pintures decoratives especials

REHABILITACIÓ

REVESTIMENTS DE MORTER

El revoc de calç és un morter de revestiment continu, sobre la base de calç i acolorit en massa. Està dissenyat per a la decoració, renovació i impermeabilització de façanes. Recomanat per a obres de rehabilitació de façanes antigues, encara que també es fa extensiu en obra nova.

Es pot aplicar sobre suports habituals d’obra de paleta sense necessitat de realitzar un esquerdejat previ. Es tracta d’un morter molt transitable, impermeable enfront de l’aigua de pluja, però altament permeable al vapor d’aigua i condensacions produïdes a l’interior de l’edifici.

Més de 600 clients satisfets

Més de 3.500 obres realitzades amb èxit

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

subvenció del kitdigital
Skip to content